Η Isabel Marant σχεδιάζει για την H&M!

isabel
Έπειτα από τις επιτυχημένες συνεργασίες με πολλούς σχεδιαστές και πρόσωπα στο χώρο της μόδας, η εταιρεία Η&Μ ανακοίνωσε την φθινοπωρινή συνεργασία της με την Isabel Marant, η οποία θα φέρει τη Γαλλική φινέτσα στην συλλογή της! Η γαλλίδα σχεδιάστρια, έχει συνεισφέρει στην Παριζιάνικη μόδα με τη μίξη του rock ‘n’ roll στυλ, με την boho και την urban αισθητική. H Isabel Marant, θα δημιουργήσει για τη σουηδική εταιρεία κομμάτια απαραίτητα για τη ντουλάπα, που θα φέρουν την προσωπική της σφραγίδα.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 14 Νοεμρίου του 2013, σε 250 καταστήματα παγκοσμίως καθώς και online (προβλέπονται ουρές από το ξημέρωμα). Θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ για γυναίκες και εφήβους. Ωστόσο, για πρώτη φορά η σχεδιάστρια θα δημιουργήσει και ανδρική συλλογή.

Οι υπεύθυνοι της H&M δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούν με την γαλλίδα σχεδιάστρια, ενώ η Isabel Marant, τονίζει οτι η σουηδική εταιρεία δουλεύει με τους καλύτερους σχεδιαστές και αυτή η πρόσκληση την τιμά και την κολακεύει ιδιαιτέρως. Στόχος της συλλογής είναι τα κομμάτια να είναι αληθινά, ρούχα που θα φορά η κάθε γυναίκα στην καθημερινή της ζωή!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=1du58vlxJls?feature=player_detailpage] Περιμένουμε λοιπόν ως το Νοέμβρη!

F.R.