Έκοψα τα μαλλιά μου με την Pantene και “χάρισα δύναμη”

Για μια γυναίκα τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά, αποτελούν την “ταυτότητα” του στυλ της. Αλλάζουν όλη την εμφάνιση, την ανανεώνουν και την κάνουν να αισθάνεται μοναδική. Όπως καταλαβαίνεις για μια blogger σαν εμένα, τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά και για τη δουλειά μου.

Η ιστορία ξεκινάει ως εξής: τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου είχα μακριά μαλλιά, εκτός από ένα “διάλειμμα” λίγων ετών που αποφάσισα να ενδώσω το καρέ που ήταν και το απόλυτο trend της εποχής (ξέρεις τώρα, Victoria Beckham bob κτλ). Στη συνέχεια τα ξαναμάκρυνα αρκετά και από τότε που ξεκίνησα το blog δεν τα έχω αλλάξει και πολύ. Επίσης, δεν τα έβαψα ποτέ, γιατί δεν ήθελα να αλλάξω το φυσικό τους χρώμα.

Είχα ακούσει για την πρωτοβουλία “Χάρισε Δύναμη”,  από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», την Pantene και τα ΑΒ Βασιλόπουλος και μου είχε περάσει από το μυαλό να κόψω τα μαλλιά μου και να δωρίσω την κοτσίδα μου για τη δημιουργία φυσικής περούκας για γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Έτσι, όταν χτύπησε το τηλέφωνο από την Pantene, να με ρωτήσουν αν θέλω να κόψω τα μαλλιά μου, μαζί με άλλες 7 κοπέλες γι’αυτόν τον σκοπό, είπα αμέσως “ναι”!

Xρειάζονται αρκετές κοτσίδες για τη δημιουργία μιας φυσικής περούκας. Ενημερώθηκα μάλιστα ότι έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 11.000 κοτσίδες ήδη. Δε μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα ‘χάσω’ τα μακρια μαλλιά μου, γιατί “μαλλιά είναι και μακραίνουν” και επιπλέον, η τάση τώρα είναι το μακρύ καρέ. Οπότε, σκέφτηκα ότι μπορώ να κάνω μια καλή πράξη, δίνοντας κάτι από εμένα προς μια άλλη γυναίκα, και ταυτόχρονα θα ανανέωνα την εμφάνισή μου.

Και φτάσαμε στη μέρα του γυρίσματος, όπου όλες ήμασταν χαρούμενες. Ο Tom Zois, o official hairstylist του Pantene Pro-V, μας έκοψε τις κοτσίδες. Μόλις είδα το φανταστικό μου κούρεμα, ενθουσιάστηκα και έχω ακούσει τα περισσότερα κοπλιμέντα για τα μαλλιά μου από ποτέ. Όλες οι κοπέλες νιώσαμε συγκίνηση με την πράξη μας και το αποτέλεσμα μας ενθουσίασε.

Τα μαλλιά μας είναι η δύναμη που μπορούμε να χαρίσουμε χωρίς να μας κοστίσει τίποτα. Αν έχεις ενδοιασμούς μην το σκέφτεσαι! Αρκεί τα μαλλιά σου να μην είναι βαμμένα και να έχεις τουλάχιστον 20 πόντους να κόψεις.

Το Van του «Χάρισε Δύναμη» έχει ξεκινήσει το ταξίδι του, παρέχοντας δωρεάν κουρέματα σε όσες και όσους επιθυμούν να κόψουν τα μαλλιά τους για να τα δωρίσουν με σκοπό την παροχή περουκών μέσω του προγράμματος σε γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Το πρόγραμμα του van του «Χάρισε Δύναμη»
• 2-4 Μαρτίου 2017: Πλατεία Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη
• 6-7 Μαρτίου 2017: ΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ, οδός Αγίου Γεωργίου
• 9-11 Μαρτίου 2017: ΑΒ ΕΘΝΙΚΗΣ, Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας
• 13-15 Μαρτίου 2017: ΑΒ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, Λεωφ. Βουλιαγμένης
• 16-18 Μαρτίου 2017: ΑΒ ΚΗΦΙΣΟΥ, Λεωφ. Κηφισού
• 20-24 Μαρτίου 2017: ΑΒ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Ψαρρών & Μακεδονίας
• 27-30 Μαρτίου 2017: ΑΒ ΠΑΤΡΑΣ, Ακτή Δυμαίων & Ελ. Βενιζέλου

Χάρισε κι εσύ δύναμη, και πίστεψέ με, θα νιώσεις πολύ χαρούμενη με αυτό, αλλά και ανανεωμένη!

Δες παρακάτω το τηλεοπτικό βίντεο

Until the next post find me on
facebook / instagram / twitter / bloglovin’