Ένα διαφορετικό fashion project: Το DoitEco στην Ελλάδα!

Η σειρά των οικολογικών δράσεων και δραστηριοτήτων έχει ήδη ξεκινήσει στη χώρα μας,  και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιανουαρίου του 2014 στην Τεχνόπολη με αποκορύφωμα το Eco Fashion Show.

doiteco_logo_hastag

Αναγνωρισμένοι Έλληνες, αλλά και ξένοι σχεδιαστές που το όνομά τους είναι συνυφασμένο με τη μόδα και την υψηλή αισθητική, θα παρουσιάσουν δημιουργίες τους  από οικολογικά υλικά, βάζουν το στίγμα τους,  δίνουν το παράδειγμα και στέλνουν μήνυμα αειφορίας και  έμπρακτης αγάπης προς το περιβάλλον.

Η Ελλάδα θα είναι η 7η χώρα παγκοσμίως που θα φιλοξενήσει στην πρωτεύουσα της το  Eco Fashion Event, συνεχίζοντας μια παράδοση καινοτομίας και δημιουργικότητας. Το Βανκούβερ, το Βερολίνο, το Λονδίνο, η Μόσχα, η Νέα Υόρκη και η Κύπρος έδρασαν και περπάτησαν στο catwalk οικολογικά. Τώρα, είναι πλέον η σειρά της Αθήνας!

Οι σχεδιαστές μόδας οι οποίοι θα συμμετέχουν είναι οι εξής: Βασίλης Ζούλιας, Χαρά Λεμπέση, Νίκος Αποστολόπουλος, Ορσαλία Παρθένη, Λένα Κατσανίδου, Celia Kritharioti, Maraveya, 5226, Ελενη Μπαλταγιάννη, Mumu Organic, Δημήτρης Ζαφειρίου, Caroline De Souza, Smaragdi, LOL the brand, Περικλής Κονδυλάτος, Georgina Skalidi, Panos Apergis, DreamWish, Λουκία, Erifilli, Hera Limniotaki, 9 σχεδιαστές από 9 χώρες και το διάσημο brand Dsquared!

Συνεργασίες

Ο Οίκος Ζολώτας έχει σχεδιάσει ένα κόσμημα μόνο για το DoitEco σε 100 exclusive κομμάτια! Γνωστός καλλιτέχνης θα σχεδιάσει δύο ζευγάρια TOMS shoes τα οποία θα δημοπρατηθούν! Και η Thiros bags θα δημιουργήσει μία super exclusive τσάντα μόνο για το Project. Τα έσοδα θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Η εταιρία Staff jeans βάζει την πινελιά της στα μπλουζάκια του DoitEco Project!

Ο Mustafa Sabbagh, Art Director του DoitEco από το Μιλάνο, ήρθε για λίγες ημέρες, αποκλειστικά για το promo video του Project, καθώς και για τη φωτογράφηση των δύο παρουσιαστών της βραδιάς του αποκορυφώματος, της Αντιγόνης Κουλουκάκου και του Αντώνη Βλοντάκη. Η φωτογράφηση έλαβε χώρα στη Penthouse Suite του King George, A Luxury Collection Hotel, Athens συνοδευόμενη από welcome tea wine party by Lipton.

Εκπαίδευση στην Οικολογία

Στο πλαίσιο του DoitEco Project και σε συνεργασία με το Aephoria, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σεμινάριο για Οικολογία και Μόδα στις 19 Δεκεμβρίου στο King George Hotel με ομιλητές από τις εταιρίες TOMS shoes, Apivita, Unilever, Lipton, Starwood Hotels, Dimstel, και τους οργανισμούς EcoluxeLondon και Οργάνωση Γης. Περισσότερα γι’αυτο δες εδω

Δράσεις

Με γκράφιτι από γρασίδι, μάτια στα δέντρα σε κεντρικά σημεία, καμπάνια youtube στην οποία θα μιλούν άθρωποι της showbiz για την οικολογία, θα γίνει προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου.

Δειτε περισσότερα στην ιστοσελίδα και στο facebook

Το DoitEco έρχεται με οικολογικές διαθέσεις!  Ετοιμαστείτε!