Το Fashion Workshop by Vicky Kaya σχεδιάζει για τα Homesies!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του φετινού χειμώνα, τα Homesies, το loungewear και streetwear που αποτελεί πλέον την νέα τάση στον χώρο της ένδυσης, προχωρούν σε μια καινοτόμα συνεργασία με

kaya

το Fashion Workshop by Vicky Kaya, με τους σπουδαστές να επεμβαίνουν «χωρίς περιορισμούς» στα σχέδια της νέας συλλογής SS14 και να διαγωνίζονται για μια θέση στην δημιουργική ομάδα των Homesies. Σε φρέσκα, φωτεινά χρώματα, νέα υφάσματα & υφές και με πρωτοποριακά μήκη και κοψίματα, κάθε Hοmesie της νέας καλοκαιρινής συλλογής μετατρέπεται δημιουργικά σε έναν ολόσωμο καμβά: οι σπουδαστές Fashion Design του Fashion Workshop by Vicky Kaya καλούνται να δώσουν τη δική τους σχεδιαστική προσέγγιση και να τα μεταμορφώσουν, δημιουργώντας μια exclusive σειρά.

IMG_6948

Οι ομάδες σπουδαστών θα παρουσιάσουν το έργο τους σε ένα μεγάλο Fashion Editors & Bloggers event στις 21 Μαϊου, συμμετέχοντας παράλληλα σε έναν διαγωνισμό για μια 6μηνη συνεργασία/υποτροφία στο δημιουργικό team των Homesies! Το αναγνωστικό κοινό του TLife.gr θα συμμετασχει στην ηλεκτρονική ψηφοφορία και θα «συναποφασίσει» μαζί με την κριτική επιτροπή που αποτελείται από την Βίκυ Καγιά, την Creative Manager των Homesies και την Fashion Editor του χορηγού επικοινωνίας Tlife.gr. Στόχος είναι να θα επιλεχθεί η ομάδα που θα αναδείξει με τον πιο ευφάνταστο τρόπο το νέο πρόσωπο της ελληνικής μόδας!

IMG_6952

Λίγα λόγια για τα Homesies

Βασισμένα στην φιλοσοφία των onesies – το υπέρτατο fashion item διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο όπως οι Brad Pitt, Rihanna, Justin Bieber, Kesha και Kris Jenner και Cara Delevigne και No1 προϊόν ένδυσης σε πωλήσεις στην Ευρώπη – τα Homesies είναι εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες ενηλίκων οι οποίες αποτελούν το πιο σύγχρονο και απόλυτο loungewear και street wear trend που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, εφαρμόζοντας κατάλληλα στο σώμα ώστε να προσφέρουν απόλυτη αίσθηση ελευθερίας σε εκείνον που τα φοράει.

IMG_6965

Διατηρώντας την φιλοσοφία των onesies, αλλά με τη χρήση καινοτόμων για το είδος υφασμάτων και σχεδίων, που ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, επέβαλλαν τη νέα μόδα και στην χώρα μας. Παράγονται στην Ελλάδα, με υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας και έχουν ένα εμπνευσμένο οικολογικό packaging που από μόνο του είναι ένα υπέροχο αξεσουάρ. Τα Homesies συνεργάζονται με καταξιωμένους αλλά και ανερχόμενους καλλιτέχνες και σχεδιαστές, μετατρέποντας τα onesies σε ολόσωμο καμβά! Ταυτόχρονα προσφέρουν μοναδική δυνατότητα προσωποποίησης, με την αποκλειστική παραγωγή κατόπιν παραγγελίας.

Βρείτε το  E-shop της Homesies. εδώ

Κεντρική Διάθεση : M. Ασίας 24, Ν. Ερυθραία, τηλ. 2130317774