Η&Μ Conscious Collection Instameet και Διαγωνισμός!

Δείτε τα outfits μου από την H&M Conscious Collection- preview της συλλογής και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για το Black Tie Party!

instameet

Η Η&Μ λανσάρει τις νέες συλλογές Conscious και Conscious Exclusive την επόμενη εβδομάδα και μαζί με άλλες bloggers είχα την ευκαιρία σήμερα να δω τη συλλογή και να διαλέξω τα αγαπημένα μου κομμάτια!  Φωτογραφήθηκα με 2 outfits και επέλεξα ΜΙΑ μόνο φωτογραφία για την συμμετοχή μου στον διαγωνισμό μέσω instagram.

conscious instameetΣας προσκαλώ λοιπόν, όσους έχετε instagram να μου κάνετε like σε AYTHN την φωτογραφια EΔΩ για να συγκεντρώσω τα περισσότερα likes! Τι θα κερδίσετε? Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για το big event των H&M, το Black Tie party, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Απριλίου στις 18.30 στο κατάστημα της Ερμού και θα γνωριστούμε κι απο κοντά! Στο VIP event θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τη συλλογή πριν κυκλοφορήσει στα καταστήματα και να περάσετε super γιατι τα H&M διοργανώνουν φανταστικά event! Ο τυχερός για την πρόσκληση στο event, θα επιλεχθεί με κλήρωση από τα likes στη φωτογραφία μου στο instagram και θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 7 Απριλίου. 

conscious5

conscious6

Καλή μας επιτυχία!

*Για περισσότερες συμμετοχές προσκαλέστε και φίλους σας με σχόλιο κάτω από την φωτογραφία!

conscious4

conscious1

conscious3conscious2