Η&Μ Sport happening

Η Η&Μ εγκαινιασε τη νέα της συνεργασία με τα γυμναστήρια PLANET και Asana Gym Tonic, με ένα event που συνδυασε τη μόδα με τον αθλητισμό!

hm sport event

Για όλο το 2014, τα μέλη των γυμναστηρίων PLANET fitness and more και Asana Gym Tonic θα έχουν έκπτωση 20% σε όλα τα είδη της σειράς Η&Μ Sport!

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στο κατάστημα Η&Μ Ερμού 54 γνωρίσαμε από κοντά τη σειρά Η&Μ Sport και την ειδική συλλογή Go Gold, που σχεδιάστηκε για τον εορτασμό των Ολυμπιακών Αγώνων! Special highlight του event ήταν το live μάθημα yoga από τη Νίκη Πετρουλάκη καθώς και τα fashion και training tips από τους εξειδικευμένους trainers της ομάδας της Ελένης Πετρουλάκη–Ivic.

hm sport event 3

Τα νέα H&M Sport θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές και νέα σχέδια για πιο πολλές αθλητικές δραστηριότητες, αντικατοπτρίζοντας τον όλο και πιο δραστήριο τρόπο ζωής των γυναικών, των ανδρών και των παιδιών.
Στο σχεδιασμό της νέας συλλογής H&M Sport συνέβαλαν επαγγελματίες αθλητές διεθνούς κλάσης της σουηδικής Ολυμπιακής ομάδας, δίνοντας έμφαση στην απόδοση και με φυσικό ένστικτο για τη μόδα.

Εκτός από τη νέα σχεδιαστική της ταυτότητα, η σειρά H&M Sport θα αποκτήσει, πλέον, και το δικό της αποκλειστικό χώρο σε επιλεγμένα καταστήματα.

hm sport event 2

hm sport 1 hm sport 2 hm sport 3 hm sport 4 hm sport 5 hm sport 6 hm sport 7