The Fashion Reporter Goes New!

Πέρασε 1,5 χρόνος από τότε που αποφάσισα να μπω στο wordpress και να φτιάξω το the fashion reporter. Το είχα σκεφτεί και παλαιότερα, αλλά δεν το είχα τολμήσει. Υποθέτω ότι θα υπήρχαν λόγοι που δεν το έκανα, άσε που είμαι και της άποψης «κάθε πράγμα στον καιρό του». Κι όμως το Μάϊο έκλεισε χρόνο. Τότε ήθελα να γράψω αυτό το κείμενο, αλλά για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν το έκανα. Οπότε στα λέω τώρα που ανανεώθηκα και έχω επιτέλους νέο logo, νέο site που το λατρεύω!

Σκεφτόμουν έναν τίτλο που να με αντιπροσωπεύει και μετά από brainstorming με τη βοηθό μου σε αυτό το εγχείρημα, την αδερφή μου, κατέληξα στο the fashion reporter, γιατί είμαι ρεπορτερ- δημοσιογράφος, αλλά το blog αφορά κυρίως στη μόδα, όποτε ήταν το κατάλληλο όνομα για να βαφτίσω το «παιδί μου». (Περισσότερα για μένα θα βρεις στο About )
1

Από τη στιγμή που το τόλμησα, δε γύρισα ούτε μια στιγμή να κοιτάξω πίσω, ούτε θέλησα να τα παρατήσω. Κι ας μην έχω οσο χρόνο θέλω να του αφιερώσω, κι ας κουράζομαι να τα προλάβω όλα, κι ας γράφω αργά το βράδυ πολλές φορές. Το να κάνεις κάτι δικό σου, θεωρώ ότι είναι ότι πιο δημιουργικό. Έχουμε ανάγκη όλοι μας να δημιουργούμε, να ταξιδεύουμε με τη φαντασία μας και να ξεχνιόμαστε από πολλά που μας απασχολούν καθημερινά. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή το είχα πάρει πολύ χαλαρά, μέχρι να το συνειδητοποιήσω και να βρω έναν ρυθμό. Ομολογώ οτι ακόμα και σήμερα που γράφω αυτές τις γραμμές δεν το έχω καταφέρει πλήρως. Άλλα που θα μου πάει!

Η ζωή είναι γεμάτη στόχους, άλλους μικρούς και άλλους μεγάλους και για μένα το blog αυτό αποτελεί έναν στόχο, από αυτούς που βάζω με μεγάλη αγάπη. Αγάπη για τη μόδα, την ομορφιά, το γράψιμο, τα ταξίδια, την πόλη, τη γνωριμία με καινούργιους ανθρώπους. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που μου έδωσε το blog. Την ευκαιρία να γνωρίσω  ανθρώπους, διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης, άλλες bloggers που συναντάω συχνά (σχεδόν καθημερινά!), fashion και beauty editors από μεγάλα sites και περιοδικά, τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τις εταιρείες, δημιουργούς, σχεδιαστές νέους αλλά και πιο παλιούς.

2

Έχω θέσει νέους στόχους πλέον, έφτιαξα νέο site, έχω σκεφτεί ένα νέο project που θα τρέξει στο blog και θέλω να το αγαπήσεις όπως κι εγώ. Είμαι πολύ χαρούμενη με το κάθε σχόλιο και την κάθε απορία στο blog, το facebook, το instagram, το twitter, και θα χαρώ ακόμα περισσότερο αν αυτή η παρέα μεγαλώσει κι άλλο. Γιατί όλα χρωστάω σε εσένα που διαβάζεις τα post μου. Όλα αποκτώνται με προσπάθεια και με κόπο, δε μας χαρίζεται τίποτα. Ο,τι λάθος κάνουμε μαθαίνουμε από αυτό και ο,τι εμποδιο συναντάμε είναι για καλό και το λέω με αισιοδοξία.

3

Επειδή είπα πολλά, σταματάω εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω όποιον έχει διαβάσει έστω κι ένα από τα post μου, όποιον με έχει ακολουθήσει στα social media, την αδερφή μου που με βοηθάει με το blog, τους ανθρώπους που είναι στο πιο κοντινό μου περιβάλλον, τις φίλες μου, τον Γιώργο που με στηρίζει, τη Γεωργία που αν δε με βοηθούσε δε θα προλάβαινα να κάνω πολλά, τη Ρενέ και τον Γιώργο, την Γιώτα και τη Λίλα, την Ελένη που έχω μάθει πολλά από αυτήν, τη Νατάσσα και τη NexusLabGR που μου έφτιαξαν αυτό το υπέροχο site και το logo, τις άλλες συναδέλφους bloggers, τις εταιρείες που μου έχουν δείξει εμπιστοσύνη μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, το The Mall Athens για την όμορφη συνεργασία που έχουμε και την αγαπημένη μου Travel Blogger Μαρία!

Ελπίζω να σε κάνω να χαμογελάς έστω και λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό!

Ευχαριστώ!
xxx

Loukia