Το Smartphone που χρειάζεται μια fashion blogger και όχι μόνο

locationAthens, Greece

Η δουλειά μου σχετίζεται άμεσα με το κινητό μου. Βlogging σημαίνει φωτογραφίες, social media posts, video και μπαταρία με διάρκεια. Άρα είναι πολύ σημαντικό να έχω στα χέρια μου ένα smartphone με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα όμως, θέλω να είναι και λεπτό και stylish.

Photos by Le Photograph


Όταν πήρα στα χέρια μου το νέο Lenovo Moto Z, αρχισε να με συντροφεύει στις βόλτες μου στην Αθήνα, στο Μιλάνο, στα events, στους καφέδες με φίλους, και στα ραντεβού για δουλειά. Κάπου εδώ να σου πω ότι πρόκειται για το πιο λεπτό premium smartphone στον κόσμο, και είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Σημαντικό για τις εξόδους, που θέλω να πάρω πιο μικρή τσάντα και να χωράει μόνο τα απαραίτητα.


Οι φωτογραφίες που βγάζω καθημερινά είναι πολλές και είναι δύσκολο να κυκλοφορώ συνεχώς με τη φωτογραφική μου μηχανή. Επομένως, θέλω να έχω ένα κινητό που έχει χαρακτηριστικά μηχανής. Η κάμερά του είναι υψηλής ανάλυσης 13MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας και αυτόματη εστίαση με λέιζερ, και η μπροστινή κάμερα είναι 5MP, διαθέτει ευρυγώνικο φακό και είναι ιδανική για άψογα selfies με όλες τις φίλες μου.


Και επειδή βαριέμαι εύκολα σαν άνθρωπος ακόμα και το κινητό μου, έρχομαι στο πιο σημαντικό και εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Moto Z, τα Moto Mods! Πρόκειται για το μέλλον στην τεχνολογία των κινητών και έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν το smartphone σε αυτό που θέλω ανάλογα με τις ανάγκες μου. Σίγουρα τα έχεις δει ήδη και στο instagram μου, αλλά θα σου εξηγήσω αναλυτικότερα τη χρήση τους. Η εφαρμογή τους είναι πολύ απλή, εφάπτονται στο κινητό σαν μαγνήτης και γίνονται ένα με αυτό. Να σημειώσω ότι τα σημερινά Mods, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κάθε μελλοντικό Moto Z.


Ένα πολύ σημαντικό μου πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία του κινητού δεν κρατάει όλη την ημέρα. Όταν έχω πολλά events, ή όταν είμαι στην Fashion Week, βγάζω άπειρες φωτογραφίες, βίντεο και instastories. Κατά συνέπεια, η μπαταρία με “προδίδει” και ψάνω να φορτίσω το κινητό. Το Moto Z έχει μπαταρία που πραγματικά διαρκεί και αν τελειώσει, μπορείς απλώς να εφαρμόσεις το Incipio off GRID Power Pack και να δώσεις ξανά μέχρι και 22 ώρες ζωής στο κινητό σου.


Στις βόλτες και στα ταξίδια μου βρίσκω πάντα την ευκαιρία για outfit posts, και όχι μόνο. Αυτό απαιτεί μια φωτογραφική μηχανή συνήθως, αλλά αποφάσισα να την αφήσω σπίτι και δοκίμασα το αγαπημένο μου mod, Hasselblad True Zoom. Πρόκειται για ένα mod που μεταμορφώνει το κινητό σε φωτογραφική μηχανή, και χωράει στην τσάντα! Με 10x Optical Zoom, τράβηξα μαγικά αγαπημένα ηλιοβασιλέματα στην Αθήνα. Στη συνέχεια, συναντήθηκα με τις φίλες μου στο σπίτι για chatting και κρασί και ενθουσιάστηκαν με το JBL SoundBoost, το mod- ηχείο που εφάπτεται στο κινητό και μπορεί να σε κάνει να ξεκινήσεις party από το πουθενά. Επειδή οι φίλες ξέρουν την ανάγκη μου να αλλάζω την εμφάνιση του κινητού συνέχεια, τους έδειξα και το Moto Style Shell mod από αληθινό ξύλο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα Moto Style Shells, είναι κορυφαίας ποιότητας, από αληθνό ξύλο και δέρμα, μέχρι και ύφασμα με μοτίβο. Κάπου εδώ, να σου πω και για ακόμη ένα mod, το Insta-Share Projector, το οποίο μετατρέπει το smartphone  σε φορητό κινηματογράφο!


Το Lenovo Moto Z είναι ένα smartphone  που δε σε κάνει να βαριέσαι και καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες σου. Εγώ ενθουσιάστηκα με τις άπειρες δυνατότητες και μπορείς ν το δεις και στο παρακάτω βίντεο μου!

Until the next post find me on
facebook / instagram / twitter / bloglovin’